MENÜ

                                                                                                             

Line "Ayurveda" gyógyteák

 

A legújabb generációjú exkluzív „ Ayurveda” gyógyteák alapját az Ayurveda és a hagyományos füvek, fűszerek alkotják a különböző folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve. A teák szintén a Szentpétervári Intézet egyik tudósának Gorgiladze immunológus professzornak a munkái. A keleti receptúrában megpróbálta kicserélni az Ayurveda füveket és fűszereket hagyományosakra, de lélekben, energiában, mikrorészecske összetételükben az eredetihez közeliekkel.

Egy doboz tea 25 filtert tartalmaz.
Egy filterbõl maximálisan két liter tea készíthetõ, és ez két napra beosztható. A filtert tetszõleges mennyiségû
forró vízzel felöntjük, majd a teát letakarjuk és negyed órán keresztül állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk el.

 

agnimax--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Agnimax - immunrendszer és méregtelenítés

Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Felgyorsítja a szervezet energetikai és biokémiai folyamatainak lefolyását. Elősegíti a szervezetben és szövetben a toxinok elégetését. Ösztönzi a regenerációs folyamatokat. Helyreállítja az emésztést.

Ár: 2670 Ft.-
240 pont

 

 

 

 

gelmax_tea--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Gelmax - immunrendszer és méregtelenítés

Érezhető immunmoduláló, parazita ellenes tulajdonsággal bír. Elősegíti a paraziták eltávolítását a szervezetből, valamint helyreállítja a gyomor-és bélrendszer, és a máj működését. Ösztönzi a detoxikációs folyamatokat, csökkenti a szervezet parazitái által kiváltott allergia érzékenységet.

Ár: 2670 Ft.-
240 pont

 

 

 

 

amiroton--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

Amiroton - immunrendszer

Érezhető antioxidációs, immunmoduláló, gyulladásgátló és reparatív tulajdonsággal bír. Javallott krónikus mérgezésnél, súlyos betegség és műtétek utáni időszakban, akut mérgezések esetében, a gyomor-és bélrendszer krónikus megbetegedése során, légúti és húgyúti szervek betegségeinél.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

 

aktoforsz--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Aktoforsz - erős méregtelenítés

Elősegíti a máj anyagcsere és méregtelenítő funkcióinak normális működését. Normalizálja a zsíranyagcserét, javítja az érfalak sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrócirkulációs paramétereit. Antioxidációs és enyhe vérnyomáscsökkentő hatása van. Csökkenti az atherosclerosis kialakulásának kockázatát. Javallat: vasoneurosis, magas vérnyomás, és az atherosclerosis minden fajtája esetén.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

korgiton--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

 

Korgiton - szív- és érrendszer

Szabályozza az érrendszer működését. Csökkenti a szívizomra nehezedő nyomást. Szabályozza a szívizom és érfal anyagcseréjét. Csökkenti a vérnyomást. Javallott vasoneurosis, atherosclerosis, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér esetén. Elősegíti az infarktus és gutaütés előfordulási kockázatának csökkenését.

Ár: 22300 Ft.-
200 pont

 

 

 

alvenorm--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Alvenorm - tüdő és légúti szervek

Immunmodulációs, görcsoldó és gyulladásgátló hatása van. A légzőszervek működését javítja, hozzájárul a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához. Csökkenti a tüdő maradandó károsodásának lehetőségét. Ösztönzi a hörgők csillós hámjának sejtregenerációs folyamatát. Javallat: krónikus hörghurut, tüdőtágulás,tüdőasztma, valamint a tüdőgyulladás utáni lábadozás időszaka.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

dianorm--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Dianorm - gyomor és emésztőrendszer

Érezhető védő és reparatív hatást nyújt a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elősegíti a gyomornedv és hasnyálmirigy enzimek kitermelését, javítja az emésztést. Csökkenti a gyomortáji fájdalmakat. Javallott gyomorhurut, duodenitis, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

vedomix.jpg

 

Vedomix - emésztőrendszer

Ösztönzi az emésztést, a kiválasztódás, felszívódás és a gyomor-és bélmozgás folyamatait. Egyensúlyba hozza a biokémiai és energetikai folyamatokat. Elősegíti a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést.Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Ösztönzi a szövet regeneráló folyamatát és lassítja az öregedést. Súlycsökkentő hatású.

Ár: 2670 Ft.-
240 pont

 

 

 

fdefemax--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Defemax - vastagbél

Elősegíti a bélmozgás javítását. Csökkenti a medence vénás pangásának szintjét. Megkönnyíti a széklettávozását a végbél és záróizmon keresztül. Csökkenti az aranyér és visszér fejlődésének ütemét. Alkalmazható aranyér és székrekedés esetén.

Ár: 22300 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

pangiton.jpg

 

Pangiton - hasnyálmirigy

Csökkenti a hasnyálmirigyre nehezedő nyomást és segíti a szöveteket a glukóza ártalmatlanításában. Enyhe cukorcsökkentő hatást gyakorol. A cukorbetegség kialakulásának ütemét csökkenti és figyelmeztet a diabétesz angiopathy kialakulására. Szabályozza az inzulin és emésztő enzimek kitermelési folyamatait. Enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladás lefolyási menetét.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

bilinorm--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Bilinorm - máj és epe

A máj méregtelenítő és fehérjeképződő funkcióit javítja. Csökkenti a mérgezettség szintjét, valamint a jobb felső negyed „nehéz” érzését. Enyhe gyulladáscsökkentő, görcsoldó és epekezelő hatással rendelkezik. Lassítja a máj elzsírosodását és a májzsugort. Javallat: májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyag-gyulladás, postcholecystectomical szindróma, valamint krónikus mérgezés, a vegyszerek, alkohol és gyógyszerek hatása következtében

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

flonorm--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Flonorm - vese és húgyúti szervek

Elősegíti a húgyúti szervek normális működését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladás csökkentő hatással rendelkezik. Helyreállítja a vizelet fizikai és kémiai tulajdonságát, növelve a só és egyéb lerakódások húgyúti feloldását. Javallat : krónikus vesemedence, ciszta és vesekő betegségeknél.

 

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

refronorm.jpg

 

Refronorm - női urogenitális rendszer

Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéselállító hatással rendelkezik. Elősegíti a női urogenitális rendszernormális működését. Szabályozza a hormonális és érzelmi hátteret. Csökkenti a menstruációs vérzésmennyiségét és fájdalmát. Könnyíti a hőhullám kezelését a másodlagos hormonális változásoknál. Javallott :krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció előtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

testonorm.jpg

 

Testonorm - férfi urogenitális rendszer

Szabályozó hatást gyakorol a férfi urogenitális rendszerére. Elősegíti a medencében és prosztatában kialakulótorlódások csökkenését. Javítja a prosztata sejttáplálását. Erősíti a libidót és növeli a férfi nemi szervének vérellátottság szintjét. Emeli a szexuális élményt. Javallat: krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti prosztatarák kialakulása esetén.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

hondromix--max-szelesseg-640-max-magassag-480-.jpg

 

Hodromix - mozgásrendszer

Ösztönzőleg hat a máj működésére. Elősegíti a porcszövetet regeneráló tényezők kitermelését. Elősegíti az ízület sejttáplálását, csökkenti a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot. Használható osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

 

 

relanorm.jpg

 

Relanorm - idegrendszer

Normalizálja az idegrendszer és az emésztőrendszer funkcióit. Az idegrendszer érzékenységi szintjének növelésével védelmet nyújt a különféle külső, zavaró tényezőkkel szemben, mint például a stressz. Növeli a stabilitást a fizikai és pszichoemocionális nyomással szemben. Egyensúlyba hozza az idegrendszer ingerlés iés tompulási folyamatait Helyreállítja az alvás és ébrenlét ciklikusságát. Megkönnyíti az alvást, egyenletessé és méllyé teszi azt.

Ár: 2670 Ft.-
240 pont

 

 

 

nastronorm.jpg

Nastronorm - mentális egészség

Nyugtató hatása van,stressz ellenes tulajdonságokkal bír. Növeli a jókedvet és az önbizalmat. Javallat: fizikai és szellemi túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar.

 

Ár: 2230 Ft.-
200 pont

 

 

Asztali nézet