MENÜ

                                                                                                             

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

A fiatalság, az egészség és a szépség titka

Új, egyedülálló termékek bevezetése Európában!

Az orosz terület után Magyarország az első a világon, ahol elkezdődött a NPCRIZ cég  egyedülálló, peptid tartalmú termékeinek nemzetközi forgalmazása, melyek újjáépítik a szerveket, szöveteket (tüdő, máj, bőr, ideg, stb.) A Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ) a termékek bevezetésénél a költséghatékony és széles körben használt Network Marketing piacszervezési módszereket használja. A termékek újdonsága, egyedisége, előnyös árfekvése, az igen kedvező piaci szegmens és a versenyképes marketingterv garantálja a sikert. Az MLM piacán is különleges lehetőségnek örvend!

Keresem azokat, akiknek fontos az egészsége és az anyagi jóléte! Kapcsolat:

 

 


 

 

Új felfedezés az orvostudományban

 

 

Üdvözöllek az egészség szépség és a fiatalság birodalmában!

 

Az emberiség mindig arra törekedett, hogy valamilyen módon megtudja hosszabbítani az életét , hogy megtalálja a hosszú élet csodaszerét.

A Szentpétervári intézet tudósai Khavinson professzor segítségével az utóbbi 30 évben komoly kísérleteket folytattak, tanulmányozták a bioregulátorok, a természetes regulátorok azaz szabályzók hatását a sejtekre. A kísérletek azt mutatták, hogy ezeknek a bioregulátoroknak, bioszabályozóknak a hatására a szervek újra úgymond fiatal üzemmódban, fiatal rezsimben kezdenek működni.

A Szentpétervári intézet munkája, a peptidbioregulátorok alkalmazásának koncepciója a világban elismerést nyert és mintegy 33 országban levédésre került.

 

 

Mondhatjuk, hogy megtaláltuk a korai öregedés ellenszerét

 


Hogyan működnek, hogyan hatnak a peptidek?

Khavinsok kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez az újjáépülés azt követően történk meg, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült szöveteket az egészséges molekula szerkezetére.

A kísérletek eredményeképpen Khavinson professzor kidolgozta, létrehozta az úgynevezett etalon peptid molekulákat, különböző szervek szövetei számára a különböző mirígyek számára a máj és más szervek részére is.

A legmegdöbbentőbb és a legcsodálatosabb az egészben az, hogy ezek a molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült részeket, a sérült szöveteket és informálják őket arról, tehát információt adnak át nekik, hogy milyennek kellene lenniük.

Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt a szervezetnek a rejtett energiái és a gyógyító erői működésbe lépnek, megtörténik a csoda. A sejtek újjáépülnek regenerálódnak.

Ez Khavinson professzor világjelentőségű óriási felfedezése, aki az emberi élet meghosszabítása érdekében folytatott kutatásai következtében jutott el a peptidek új generációjához, természetes peptidet állított elő, melyért 2010 november 28-án Nobel díjra jelölték.

Az NPCRIZ azért alakult meg, hogy a Dr. Khavinson kutatásai által fejlesztett, 100%-ban természetes peptid frakciókat tartalmazó termékeket megismertesse az emberekkel és eljuttassa hozzájuk azokat.

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely képes létrehozni a kis molekulatömegű és 100%-os tisztaságú természetes peptid frakcióit, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, és a sejtkozmetika termékcsalád.

 

A termékek 30 év kutatómunka eredményei, nincs mellékhatásuk és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen természetes peptid hatóanyaguk révén, melyek valódi szövetújjáépítő hatást produkálnak, óriási jelentőségűek, igaz értéket képviselnek és egész egyszerűen utánozhatatlanok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Asztali nézet