MENÜ

                                                                                                             

Szintetikus kapszulás bioregulátorok

 

 

Vezugen

A VEZUGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely normalizálja az erek funkcionális állapotát. Klinikai vizsgálattal igazolták a vezugen megelőző és gyógyító hatását - a szív, agyi és alsó végtagi érelmeszesedésben szenvedő betegeknél, - különböző szervekben és szövetekben előforduló károsodott mikrokeringés esetén, - érzelmi stresszben szenvedőknél, - valamint idős és szenilis betegek érrendszeri megbetegedéseinél.
A vezugen használatával javul a vérkeringés a különböző szövetekben, így más gyógyszerek alkalmazása mellett hozzájárul a kezelés hatékonyságának növeléséhez.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont

 

 

Kartalaks

A KARTALAKS egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a porc és mozgásszervi rendszer normalizációjához. Klinikai vizsgálattal igazolták a kartalaks megelőző és gyógyító hatását olyan betegek esetében, - akiknél gerinc osteochondrosist, osteoarthritist, csontritkulást diagnosztizáltak, - olyanoknál, akik különböző sérüléseket és töréseket szenvedtek, - valamint idős és szenilis betegek esetében, a gerinc és az ízületek szklerotikus és degeneratív folyamatainak megelőzésére. A kartalaks alkalmas fájdalomcsillapításra, valamint növeli az érintett ízületek mozgékonyságát.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont

 

Kristagen

A KRISTAGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul az immunrendszer normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták a kristagen megelőző és gyógyító hatását olyan betegek esetében, - akiknél fertőző betegségeket követően károsodott az immunrendszer, - sugárkezelésben, kemoterápiában részesültek, - érzelmi stressznek vannak kitéve, - ahol különböző szervezetet károsító tényező jöhet szóba (beleértve a környezeti, éghajlati, földrajzi tényezőket, és az ion-sugárzást), - valamint idős és szenilis betegeknél az immunrendszer működésének fenntartására. A kristagen használható az astheniás (erőtlenség) szindróma tüneteinek csökkentésére, amely a másodlagos immunhiány egyik jellemzője, normalizálja az immunológiai mutatókat a perifériás vérben, javítja az általános közérzetet és szedése mellett csökkenhet a fertőzések szövődményeinek előfordulása.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont

 

Ovagen

Az OVAGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a gyomor- és béltraktus működésének normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták az ovagen megelőző és gyógyító hatását - a hepatitis különböző fajtáinál, - a sugárkezelés és a kemoterápia szövődményeinek megelőzésére, - antibiotikumok és egyéb gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére, - a szervezetet károsító különböző tényezők esetén (beleértve a környezeti és toxikus hatásokat is), - hiányos táplálkozás, - valamint idős és szenilis betegeknél a máj működésének fenntartására. Az ovagen használata csökkenti az elvonási tüneteket, növeli az étvágyat és a teljesítményt.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont

 

Pinealon

A PINEALON egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul az agysejtek funkcionális aktivitásának normalizációjához. Klinikai vizsgálattal igazolták a pinealon megelőző és gyógyító hatását – traumatikus agysérülést, agyvérzést, és agy műtétet követő sérült agyfunkció esetén, - a szervezetet ért extrém pszicho-érzelmi tényezők estén, - valamint idős és szenilis betegeknél segít a szellemi teljesítmény megőrzésében. A pinealon javítja az agy szellemi funkcióit (memória, figyelem, stb.) olyan személyek esetében, akiknek szakmai tevékenysége nagy koncentrációt igényel. A pinealon használata segíti az alvást, oldja szorongást, a befelé fordulást és a depressziót.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont

 

Honluten

A HONLUTEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a légzésfunkció javításához és a hörgők nyálkahártyájának normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták a honluten megelőző és gyógyító hatását - a fertőzéses és nem fertőzéses eredetű tüdőműködés zavara esetén, - a hörgők akut és krónikus légúti zavara esetén, - valamint idős és szenilis betegek légzésfunkciójának fenntartására. A honluten használható a köhögés és légszomj gyakoriságának csökkentésére, valamint a nyálelválasztás szabályozására.
Ár: 9515 Ft.-
500 pont


 

Asztali nézet