MENÜ

                                                                                                             

REVIDONT Ínybalzsam peptidekkel

 

 

- Ínybetegségek megelőzése
- Erős gyulladáscsökkentő hatás
- A hatékony regeneráló hatás

ÖSSZETEVŐK:
Tisztított víz, glicerin, bioantioksidantny Neovitin komplex, PEG-40 ricinusolaj, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, peptid komplexek A-3 A-4, A-6, kopolimer alkil akrilát akrilata/S10-30, illat, illóolaj a borsmenta, nátrium-hidroxid, EDTA

Kiszerelés: 15ml

Használata:
különböző ínybetegségek megelőzésére javasolt, valamint ínyápolóként a műfogsort használóknál. Köszönhetően az aktív komponenseknek, valamint erős gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásának, hosszan tartó védelmet biztosít az egész szájüregnek.

Kiszerelés: 15ml
Ár: 1930 Ft.-
200 pont

 

 


 

REVIDONT Mumijo

- Kifehéríti a fogzománcot
- Megakadályozza a fogszuvasodás
- Megakadályozza, hogy a rögzítése és reprodukciója a mikrobák a felületen a fogak
- Erősíti az íny

ÖSSZETEVŐK:
Szorbit, tisztított víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, bioflavolipidny Aktivitin komplex, nátrium-pirofoszfát, nátrium-lauril-szulfát, aroma, múmiát, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, nátrium-monofluor-foszfát, titán-dioxid, nátrium-karboximetil-cellulóz, aszpartám, szacharin.

A Mumijo több mint kétezer éve ismert a gyógyászatban. Az ősi kéziratokban a Közel- és a Távol-Kelet, illetve Tibet népei nyelvén (szanszkrit, arab, perzsa, török, kínai, stb.) írnak róla.
A mumijó (shilajit) a hasznos bélflórát megkímélve javítja a szervezet ellenálló képességét a bakteriális fertőzésekkel szemben, és általános roboráló hatású. Lassítja az öregedést, és segít megőrizni az időskori vitalitást. Jó hatással van a vizeletkiválasztó és a nemi szervre; valamint jó hatással van a vércukor és a koleszterinszintre, és lassítja a csontritkulást.

Kiszerelés: 50g
Ár: 2065 Ft.-
160 pont

 

 


 

REVIDONT NeoVitin

 

- Kifehéríti a fogzománcot
- Felfrissíti lélegzet
- Erősíti a lágy szövetek a száj
- Megakadályozza a fejlesztése parodontitis, stomatitis, gingivitis

ÖSSZETEVŐK:
Szorbit, tisztított víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, nyírfakéreg kivonat Betulavit, nátrium-lauril-szulfát, aroma-, kálium-pirofoszfát, nátrium-pirofoszfát, bioflavolipidny Aktivitin összetett, komplex bioantioksidantny Neovitin, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, karboximetil-nátrium, kalcium-glicerofoszfát, aszpartám, szacharin, titán-dioxid illóolaj citrommal, CI19140 + CI42090.

A bioflavolipides összetevő - “Aktivin” - zsálya, kamilla, levendula és orbáncfű kivonatok, melyek magas technológiával előkészítve megőrzik a teljes természetes flavon összetevőiket, valamint vitamintartalmukat és a tanninokat.
A szilíciumdioxid és a titándioxid – korszerű polírozó anyagok, amelyek rendkívül hatékonyan tisztítják a fogakat.
A pirofoszfátok védelmet nyújtanak a lepedék lerakódás és a baktériumok ellen, ezzel megelőzve a fogszuvasodást.
A biooxidáns összetevő – “Neovitin”, ginzeng kivonat, és a “Betulavit”- szilfakivonat, mindkettő antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak.

NeoVitin: multivitaminok és bioantioxidánsok komplexuma, ginzeng biomasszából

Ginszeng: a ginszeng gyökerét évszázadok óta használják, a rák gyógyításában a fáradtság, gyomor-betegség és a stressz kezelésére.

Kiszerelés: 50g
Ár: 2065 Ft.-
160 pont

 

Asztali nézet